Citroen C4 je bil odličen nov avto

Že kar nekaj časa se sedaj doma pripravljam na novo investicijo, ki jo bom moral narediti in sicer to, da si bom priskrbel novi družinski avto. Do tega pa je prišlo, ker smo sedaj doma imeli že 10 let isti avto, na katerega pa smo zelo dobro pazili, tako da je lahko toliko let zdržal. Sedaj pa je prišel čas za menjavo avta, saj se nam je zdelo brez veze vlagati v naš stari avto, saj bi bila to potrata denarja.

Tako pa sem si že zadnjih nekaj let, ogledoval razne modele vozil Citroen, saj so mi ti postali zelo všeč, prav tako pa so mi bile Francoske znamke avtomobilov zelo všeč, saj so imeli kar nekaj zalo dobrih kvalitet.

Ker pa sem potreboval družinsko vozilo, sem se bolj fokusiral na kakšna večja vozila, kot so na primer razna vozila SUV. Tako pa mi je od začetka bil Citroen C3 zelo všeč, vendar nisem vedel, ali bo dovolj velik, saj sem želel še večje vozilo. Tako pa sem nato opazil vozilo Citroen C4. To pa je bilo ravno takšno vozilo, ki sem ga iskal, saj je bilo podobo modelu C3, vendar je bil Citroen C4 tako še toliko večji.

Zato pa sem se tudi odpravil do avto hiše Avtoplus, kjer sem si lahko ogledal določena Citroen vozila še v živo in tako izvedel nekoliko več o njih. Tako pa sem šele takrat lahko dobil dober fizičen občutek, kako veliko sploh bo to vozilo, torej Citroen C4. Zato pa sem si ga malo bolje ogledal, ter se vanj tudi usedel, kjer pa sem videl, da ima čisto zadosti prostora, tako spredaj, kot tudi zadaj. Poleg tega pa sem bil zelo zadovoljen z kapaciteto prtljažnika, kajti tudi to mi je bilo v družinskemu avtomobilu zelo pomembno, kajti z družino smo se velikokrat odpravili na kakšen izlet. Tako pa sem bil nad Citroenom C4 tako zadovoljen, da sem ga nato tudi kupil.

Citroen C4 je bil odličen nov avto